sreda, 29. maj 2019

Predstavljamo: Pontus Nyberg

Sledeći sa liste trenera, koji će učestvovati na






a predstavljamo ga ovde za čitaoce i učesnike našeg kampa, mlad je, tek 34-godišnji stručnjak, rođen u Avesti, Švedska. Njegovo ime je


Kao trener, gospodin Nyberg je počeo da radi mlad, sredinom svojih dvadesetih godina. Do sada je iskustva i znanja akumulirao u sljedećim organizacijama:


Prije samo nekoliko nedelja - kao što se vidi gore - mladi hokejski stručnjak osvojio je titulu svetskog prvaka sa švedskom U18 reprezentacijom. On je radio u trenerskom timu kao video analitičar / trener. Na Balkanu je to manje poznat posao. To je valjda uzrokovano specifičnostima hokeja na tom području. Međutim, video analitičar / trener je jednostavno nezamjenjiv u svijetu modernog hokeja. Hokejski timovi danas pokušavaju da pronađu slabe tačke protivnika i eliminišu sopstvene uz pomoć takvog stručnjaka.

Radujemo se radu sa tako uglednim stručnjakom!

Što se tiče ovog članka, našim čitateljima i sljedbenicima nudimo prvi od niza pitanja koje smo postavili gospodinu Pontusu Nybergu:

Dobar dan, gospodine Nyberg. Recite nam, kakav je osjećaj biti deo trenerskog štaba tima svetskih šampiona u kategoriji U18?

Sjajan je osjećaj kada postanete svjetskim prvakom. Pokušat ću sve to rezimirati u jednoj rečenici: ovaj tim je došao do kraja dugog puta, koji je započeo prije tri godine. Mnogo truda je uloženo u ovaj uspjeh, puno napornog rada. Radili smo korak po korak i završili na najbolji mogući način. 
Plus: iskreno vam mogu reći, da smo se usput zajedno i super zabavljali.
Peter Andersson i Pontus Nyberg
Obojica prvaci IIHF U18 i treneri na nadolazećem
MEĐUNARODNOM HOKEJSKOM KAMPU BRAĆE HITI


Poštovani čitaoci, upravo ste pročitali prvo pitanje upućeno gospodinu Pontusu Nybergu. Zapamtite, da pročitate i ostala pitanja i odgovore tokom narednih dana.

Požurite sada i osigurajte svoje mjesto na najboljem Hokejskom kampu u Centralnoj Evropi ovog ljeta (KLIK- nite ispod!):



Ni komentarjev:

Objavite komentar