ponedeljek, 3. junij 2019

Pontus Nyberg - tretjič

Osnovna dejstva o Pontusu Nybergu, članu strokovnega štaba švedske hokejske reprezentance do osemnajstih let ter trenerju na našem poletnem

smo že spoznali v dveh člankih v prejšnjem tednu. Za zamudnike še enkrat dodajamo povezavi na oba članka:

 - Pontus Nyberg prvič: KLIK
 - Pontus Nyberg drugič: KLIK

Tokrat prav dosti ne bomo hodili v stilu mačk (okrog vrelega ognja), ampak bomo gospodu kar zastavili naslednje vprašanje:

Gospod Nyberg, nam lahko, prosim, zaupate naslednjo informacijo: koliko izkušenj imate pri delu z mladimi hokejisti? 

Trener sem že18 sezon. Kmalu bom torej začel svojo devetnajsto. Ves čas se ukvarjam le s hokejem, ki mi pomeni tudi poklic v zadnjih desetih letih. V tem času sem delal najbrž že prav z vsemi starostnimi kategorijami, najsi velja to za otroke mlajše od 10 let, ali pač članske hokejiste. Pogosto delam tudi po raznih hokejskih kampih.  
Tako torej, v pospešenem tempu spoznavamo naše trenerje, saj se kamp bliža z neznansko hitrostjo. Še nekaj dni šole (za večino hokejistov) je preostalo, potem pa ... znova na led!

Juhej!



Bralci pa imate tudi eno nalogo: deliti tale članek, da ga bo prebralo čim več zainteresiranih. In pa seveda: morate biti pozorni v prihodnjih dneh. Sledili bodo namreč novi prispevki, tako o gospodu Nybergu, kakor tudi o ostalih trenerjih ...

Mimogrede, tudi všečki in komentarji ne bodo odveč 😀

Prijave na 

s KLIK-om na sličico zgoraj ↑↑↑↑↑↑↑⇪⇫⇬⇭⇮⇯⇈⬆
.




Ni komentarjev:

Objavite komentar